2016. március 31., csütörtök

A Hold Démonok és a földönkívüliek

Manapság már mindenki hallott földönkívüliekről és a hozzájuk kapcsolódó észlelésekről.
Több fajt is megneveznek az emberek, akik állításuk szerint a Földet látogatják, sőt, egyesek még az idegenek lakhelyét is megnevezik. Ezek egyes része távoli csillagok bolygóiról jönnek, míg mások Naprendszerbéli helyeket, sőt, párhuzamos világokat említenek meg.
Egyesek a Holdat is említik, ahol az idegen lények élnek vagy bázisokat is létrehoztak megfigyelő központként. A Holdról már írtam egy nagy összefoglaló bejegyzést, ami végig tárgyalja a furcsa anomáliákat, a vele kapcsolatos mítoszokat és az onnan érkező Istenségeket. Katt ide, aki nem olvasta volna: - LINK - 
A tény az, hogy maga Carl Sagan népszerű csillagász - de ufókban szkeptikus - is azt hangoztatta, hogy a Hold tökéletes megfigyelő hely lenne az idegenek számára, amennyiben a Földet és annak lakosait szem előtt tartják.


Viszont pár új információt is találtam, amivel ezt a témát ki lehet egészíteni. A legendák szerint a Hold démonok a Hold sötét oldalán élnek, akik szerepet játszanak a kozmosz körforgásában és segítik a lelkeket az emberek halála után. Azonban bármikor betörhetnek a földi valóságba, méghozzá rosszindulatú törpék képében. Magasságuk akkora, mint egy 6-7 éves gyermeké és nagy, hipnotikus szemeik vannak. Olykor még fülsüketítő hangot is hallatnak, amitől bármelyik ember halálra rémülhet és megfagy a vér az ereiben. Általában akkor erősebbek, amikor Holdfogyatkozás van. 
Sok középkori lény, akik általában alacsonyak és embereket rabolnak el, a barlangok mélyén, a föld gyomrában, vagy pedig a Hold sötét oldalán laktak. Sőt, egyesek egy másik valóságban tevékenykednek, ahová az embereket elragadják. Ha onnan vissza hozzák a mi világunkba, kiderül, hogy sokkal több idő telet el, mint ahogy azt érzékelték.


Ebben a leírásban felismerhetjük a modern földönkívülieket, azon belül is a kis szürkék archetípusát, leírását. Azok, akik azt mondják, hogy elrabolták őket a szürke idegenek, mind egyöntetűen úgy írták le őket, hogy alacsonyak és körülbelül 140 centiméter magasak. A jellegzetes óriási fekete szemüket pedig nem lehet nem megemlíteni, amiket "soha nem lehet elfelejteni" - állítják a szemtanúk. A származási helyüket általában a Zeta Reticulinak vélik - az 1961-es Betty és Barney Hill elrablása óta - azonban sokan azt említik, hogy a szürkék a Holdon is tevékenykednek. Majd végül visszakanyarodunk a titokzatos holdbéli anomáliákra is: az Apollo 11 űrhajósai egy furcsa hangot hallottak az űrben, amikor is a Hold sötét oldalánál tartózkodtak és hirtelen megszakadt a rádiókapcsolatuk a Földdel. Bár "űr-zenének" nevezték el, valójában teljesen megrémültek tőle és csak "Wooooo!!"-ként emlegették. A NASA évekkel később rádió-interferenciaként magyarázták a dolgot, de pár asztronauta cáfolta ezt az elképzelést és nem értettek egyet. Kitudja...talán a Hold démonjainak fülsüketítő hangját hallották?...


Miskolci László
Források:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése